Tevékenységeink

Itt találhatóak a tevékenységeink

2024

Fülöp Márton Kapustábor

Marci kérése volt, hogy egy alapítvány őrizze meg a nevét, egy kapusoknak minden évben megszervezésre kerülő tábor keretében. A helyszín adott volt. Balatonfüred, Marci kedvenc városa. Itt minden segítséget megkapunk ahhoz, hogy színvonalas 5 nappal tartsuk életben emlékét. Reméljük, bár a résztvevők olyan fiatalok, hogy sajnos már nem láthatták Őt játszani, de így megismerhetik a nevét, talán örökre bevésődik az emlékezetükbe. Ha így van, akkor elértük a célunkat. Legnagyobb támogatónk a Magyar Labdarúgó Szövetség, köszönjük nekik a sok segítséget, amelyet évről-évre kapunk.

2024

Fülöp Márton Vetélkedő

Tavaly belevágtunk egy új projektbe is a kőbányai Szent László Általános Iskola igazgatójával, Menyhárt Sándor Úrral és tanáraival. Életre keltettünk egy Fülöp Márton Labdarúgás-történeti Vetélkedőt, amely a középiskolások között nagy népszerűségre tett szert, A téma a magyar labdarúgás három legnagyszerűbb időszaka volt. A döntőt szintén az MLSZ támogatta, illetve Budapest X. ker. Kőbánya Önkormányzata,amely tavaly a helyszínt biztosította számunkra, de idén 1 000 000 Ft-ot is rendelkezésünkre bocsátottak. A 2023. novemberi döntőn a legnépszerűbb magyar klub, a Ferencváros lesz a téma. A helyszín pedig a Groupama Aréna. A Fradi is teljes mellszélességgel áll mögöttünk a szervezésben és a lebonyolításban is.

2024

Fülöp Márton Emléktorna

Szintén tavaly, a barátok ötletét megvalósítva először, idén már másodszor szerveztük meg a Fülöp Márton Emléktornát Balatonfüreden, ahol Marci barátai, az Újságíró Válogatott, a Színész Válogatott és a balatonfüredi öregfiúk válogatott vett részt. Válogatott játékosok mellett Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnöki Hivatal helyettes államtitkára, Dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere is pályára lépett.