Nagy örömünkre támogatóra leltünk a Kőbányai Önkormányzat “személyében”. A sajtótájékoztató helyszínének biztosítása mellett anyagi támogatást is kaptunk, így jobban tudtuk honorálni a szervező tanárok munkáját.
A téma ezúttal a legnépszerűbb klub, a Ferencváros labdarúgó csapatának históriája volt. Nagy örömünkre a Fradi is teljes mellszélességgel állt mögöttünk! A helyszín a Groupama Aréna egyik díszterme volt, ajándékokat tudtunk kiosztani a résztvevő csapatoknak és ikonikus fradisták is eljöttek az eseményre. Ez óriási élmény volt a fiúknak és mi is megtisztelve éreztük magunkat.
Nagyon köszönjük Nekik!

A kérdéseket második alkalommal is  Menyhárt Sándor Igazgató Úr és Dénes Tamás sporttörténész állította össze. A műsorvezetésre Gundel Takács Gábort kértük fel ismét, aki felkészülten, óriási rutinnal oldotta meg ezt a kérésünket.

Jelenlétükkel tiszteltek meg bennünket Hajnal Tamás a Ferencváros sportigazgatója, egykori kiváló játékos, Rákosi Gyula, Nyilasi Tibor, Lipcsei Péter, három generáció a Fradi sikeres időszakaiból, Tobak Csaba, a Fradi Múzeum vezetője, D. Kovács Róbert Kőbánya polgármestere, Radványi Gábor sportért felelős al polgármester, többen a X.kerület elöljárói közül.

Mint az eddigi összes rendezvényünknél, most is a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatását élvezhettük. Azzal, hogy többen is kíváncsiak voltak a versenyre, az nagyon-nagy büszkeséggel tölt el bennünket. Ajándékokat tudtunk adni a résztvevőknek a támogatásukkal.

A tíz kétfős csapat felkészülten érkezett és élményekkel távozott.

Mi pedig erőt kaptunk egy harmadik Fülöp Márton Labdarúgás-történet Vetélkedő megszervezéséhez!

Mindenkinek, a sajtó munkatársainak is, köszönjük a részvételt és a támogatást! Gratulálunk a csapatoknak és felkészítőiknek!

2024-ben újra találkozunk!