Második alkalommal szerveztük meg a Fülöp Márton Labdarúgást-történeti Országos Vetélkedőt november 28-án. Idén a Ferencváros múltjáról írtuk a kérdéseket Menyhárt Sándor Úrnak a Kőbányai Szt. László Általános Iskola Igazgatójának és Dénes Tamás Úrnak, sporttörténésznek a segítségével. A játékmester szerepét Gundel Takács Gábor vállalta nagy örömünkre. A helyszínt és ajándékokat a Ferencvárosi Torna Club ajánlotta fel számunkra.
A selejtezők után a 10 legjobb kétfős csapat versengett a helyezésekért. A győzelmet fölényes pontkülönbséggel a kiskunhalasi Prison Fc duója szerezte meg.
Megtisztelték a versenyt jelenlétükkel Rákosi Gyula, Nyilasi Tibor, Hajnal Tamás, Lipcsei Péter volt sokszoros válogatott fradisták, az MLSZ részéről Gelei Imre volt szövetségi kapitány, Kiss László volt válogatott játékos, gólkirály, Dr. György István a Miniszterelnökségállamtitkára, Dr.Kovács Róbert Antal Kőbánya polgármestere, Radványi Gábor alpolgármester, dr. Mátrai Gábor. Kőbánya Önkormányzata egymillió forinttal támogatta a rendezvényt. Köszönjük a segítséget nekik, az MLSZ-nek és az FTC-nek is!
Jövőre is szeretnénk hasonlóan jóhangulatú versenyt szervezni!